torsdag 20 januari 2011

Slow and Steady

Har efter tre veckors turistande i Perth åkt på jobb i Karratha. Efter att ha bekantat oss med världens mest isolerade stad under tre veckors tid kändes det trots allt ganska annorlunda att åka iväg från Lisa och Jessica.
Väl i Karratha förstod jag att det äntligen skulle bli ett civiliserat arbete. Efter alla år av krångel i världens alla hörn verkar det vara ett ganska skön atmosfär på fabriken där jag jobbar. En bra bungalow camp med fem stjärnig mat ett långt bumerangkast från fabriken. 30km är inget för en aussie. Sex veckors utbildning väntar innan själva jobbet börjar. Rubriken syftar på ett motto för säkerhetstänket på fabriken.



Dagen innan på söndagen var vi på utflykt med familjen Levkovskiy igen. Den här gången åkte vi en dryg halvtimme nordost mot Swan Valley. Djurpark med många lösgående australiensiska djur, obligatorisk barbeque i park plus simmingpool för barnen, ett besök på en chocklad fabrik besöktes innan dagen avslutades med vinprovning och hemfärd. Se Lisas facebook för mer bilder.

Inga kommentarer: