tisdag 4 januari 2011

Gott nytt år - lite sent som vanligt.......

Måndag morgon och äntligen sista helg dagen på ett tag. Eftersom 1:a Jan var en lördag så flyttas helgdagen till kommande vardag. Rätt ska va riktigt men vi är sjukt trötta på att allt ska vara stängt på just helgdagarna. Igår handlade vi mjölk på bensintapp igen.

Annars har mellandagarna spenderats med familjen Peter Levkovskiy som varit tjysst och guidat runt oss i Perth. Vi har varit på beachen, på akvariet i Perth och även varit på shopping center  och i bilhandlarfirmor.  Mest för att få lite mer grepp på tillvaron här. Dom bjöd oss även på middag i Lördags på någonting som igen vart helt nytt för oss.  Det finns något som heter Public  Barbeque  här i parkerna dit folk tar med sig egen mat och använder en elektrisk grill som står till förfogande.


Vi har även själva turistat omkring lite i stan. Köpte mig en GPS till bilen så nu är det mycket enklare att hitta när en röst talar om åt en vart man skall köra.
Vart på Perth Zoo och på en inomhus skjutbana där Robin hyrde ett gevär och en Glock pistol. Ganska kul och smälla på lite.

Imorgon börjar vardagen på allvar. Jag skall träffa revisorn och vi får hjälp av någon att hitta permanent bostad, hitta skolor till barnen och dylikt

Kom inte in på internet igår så ovan är publicerad på tisdagen

2 kommentarer:

Elbono sa...

Det ser gott ut, Lycka till med husjakten.

Petri Palokangas sa...

Se där ja. En kommentar ser jag. Tog ett bra tag å se detta men visst. Husjakten forsätter i Melbourne istället.