onsdag 22 december 2010

Pit Stop i Singapore

Då bar det äntligen iväg då. Blev körda till i två bilar till Landvetter i en annalkande snöstorm och det kändes ganska bra att komma iväg och lämna all stress med förberedelser bakom sig. Tack för skjutsen.
Väl på flygplatsen mötte vi min barndomsvän Mika Pappi i business loungen. Rackarns trevligt att prata gamla minnen och lite mysko att man träffas igen när det är dags att dra iväg för gott.



Som väntat blev det krångel med flygandet den här dagen. Att vi först inte fick mat ner till Frankfurt kunde vi lätt ta men sen att flyget till Singapore blev nästan 6 timmar försenat vart lite segare. Till slut efter en seg väntan i planet kom vi till slut iväg och ytterligare 11 timmar senare landar vi i Singapore.




Väl framme checkar vi in på Carlton hotel som var mycket finare än vi förväntat oss. Käkar en sen middag och sover bort några timmar men vaknar ändå alldeles för tidigt. Efter en seg morgon promenerar vi upp längs huvudgatan Orchard Road. Kikar i otaliga affärer och känner pulsen  på ett hektiskt Singapore.
På eftermiddagen badar Jessica i hotelpoolen och på kvällen promenar vi ner förbi  Raffles mot Marina Bay och sen tillbaks mot hotellet längs floden med alla dess restauranger. Först kina käk och sen glass på Mcdonalds.



Inga kommentarer: